You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Cadouri

Cadouri Kukuruz Gourmet Popcorn
 
Cadourile Kukuruz Gourmet Popcorn constituie modul ideal de a spune celor dragi "Te iubesc!", “La mulţi ani!”, „Felicitări!”  sau „Mulţumesc!”. Le puteţi dărui dvs. personal, sau le putem livra direct persoanei căreia doriţi să-i faceţi o surpriză gustoasă, acasă sau la serviciu, în ziua aleasă de dvs. 

Cu un frumos cadou Kukuruz Gourmet Popcorn, plin cu popcorn făcut manual din ingrediente 100% naturale, le puteţi face celor dragi ziua mai frumoasă.

Totul natural, sănătos şi deosebit de gustos!

 

Available Options

65,00 LEI
Vrei să surprinzi pe cineva drag cu un cadou deosebit? Kukuruz Gourmet Popcorn are soluţia ideală p..
Vrei să surprinzi pe cineva drag cu un cadou deosebit? Kukuruz Gourmet Popcorn are soluţia ideală pentru tine! Printre cele 12 feluri de popcorn delicios, sigur vei găsi câteva care să fie pe gustul tău sau al celor dragi! Aici poţi opta pentru 3 feluri diferite de popcorn, ambalat în pungi de 1000 ml fiecare, (greutatea în grame variază în funcţie de felul produsului). Kukuruz Gourmet Popcorn te ajută să faci ziua mai frumoasă, pentru tine sau pentru cineva care co..
65,00 LEI

Available Options

95,00 LEI
Vrei să surprinzi pe cineva drag cu un cadou deosebit? Kukuruz Gourmet Popcorn are soluţia ideală p..
Vrei să surprinzi pe cineva drag cu un cadou deosebit? Kukuruz Gourmet Popcorn are soluţia ideală pentru tine! Printre cele 12 feluri de popcorn delicios, sigur vei găsi câteva care să fie pe gustul tău sau al celor dragi! Aici poţi opta pentru 5 feluri diferite de popcorn, ambalat în pungi de 1000 ml fiecare. Kukuruz Gourmet Popcorn te ajută să faci ziua mai frumoasă, pentru tine sau pentru cineva care contează! ..
95,00 LEI
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Newsletter