You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Despre noi

Dacă îți place să experimentezi lucruri și gusturi noi, atunci în mod sigur avem ceva pentru tine!
 

​Niciodată nu ați mai gustat popcorn ca cel pe care noi îl producem proaspăt, în cantități mici, în fiecare zi, cu multă pasiune și dăruire . Am luat ingrediente naturale, de cea mai bună calitate și le-am transformat într-un produs delicios, care nu încetează să te uimească de fiecare dată când îl guști.

Ne place să inventăm combinații noi de gusturi uimitoare, astfel încât în fiecare lună veți descoperi oferte variate, pe gustul tuturor .
 


Aventura noastră a pornit de la plăcerea și dorința copiilor noștri de a mânca popcorn, experimentând astfel gusturi noi și combinații inedite. De aici și dorința noastră de a împărtăși cu ceilalți plăcerea de a lua o gustare sănătoasă și delicioasă, preparată de mână, din ingrediente 100% naturale. Astfel, a luat naștere mica noastră afacere de familie, cu gândul de a prepara produse de calitate, din ingrediente naturale, care să fie atât pe placul părinților, dar mai ales pe placul copiilor. Copiii adoră popcornul, iar atunci când doresc o gustare, popcornul este cea mai potrivită alegere, fiind gustos și sănătos, deopotrivă.

Toate produsele noastre sunt făcute de mână, din ingrediente naturale, nemodificate genetic, fără adaosuri de coloranți, conservanți și arome artificiale, fără gluten și fără grăsimi hidrogenate.
 

Calitatea și prospețimea sunt prioritățile noastre! 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Imagine din laboratorul nostru de productie gourmet popcorn, echipat si amenajat dupa ultimele standarde de igiena si securitate alimentara.
 

Newsletter