Nunti

Dacă organizezi o petrecere, o nuntă sau un botez şi vrei să oferi invitaţilor tăi un cadou deosebit de bun-venit, încearcă Kukuruz Gourmet Popcorn ! 

Delicatesele noastre din popcorn, frumos ambalate în punguţe elegante cu fundiţă, îi vor face pe invitaţi să se simtă bine-veniţi. Popcornul Kukuruz va face ca evenimentul dvs. să fie unul cu adevărat extraordinar ! 
Cadoul perfect pentru nunţi, botezuri şi petreceri !
Pentru a face o surpriză plăcută invitaţilor, putem organiza pentru dvs. un Popcorn Bar la care invitaţii să poată savura câteva dintre delicatesele noastre uimitoare. 

 

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
  • Cadou cu 3 gusturi diferite
    Vrei să surprinzi pe cineva drag cu un cadou deosebit? Kukuruz Gourmet Popcorn are soluţia ideală pentru tine! Printre cele 12 feluri de popcorn delicios, sigur vei găsi câteva care să fie pe gustul tău sau al celor dragi! Aici poţi opta pentru 3 feluri diferite de popcorn, ambalat în..
    60,00 LEI
  • Cadou cu 5 gusturi diferite
    Vrei să surprinzi pe cineva drag cu un cadou deosebit? Kukuruz Gourmet Popcorn are soluţia ideală pentru tine! Printre cele 12 feluri de popcorn delicios, sigur vei găsi câteva care să fie pe gustul tău sau al celor dragi! Aici poţi opta pentru 5 feluri diferite de popcorn, ambalat în..
    90,00 LEI