Notice: Undefined index: position in /home/rpro0055/public_html/kukuruz.ro/catalog/controller/common/footer.php on line 110Notice: Undefined index: position in /home/rpro0055/public_html/kukuruz.ro/catalog/controller/common/header.php on line 314 Kukuruz gourmet popcorn

Kukuruz gourmet popcorn

Afisare: Lista / Grila
Ordine:
Afiseaza:
 • Classic Mediterranean
  Aceasta delicatesa din popcorn este pregătită în ulei de măsline extravirgin, cu sare roz de Himalaya și rozmarin pentru un gust natural de care nu te mai saturi. Pentru cei cărora nu le place gustul dulce al zahărului brun, ori gustul savuros al brânzei sau pentru cei ce caută o g..
  10,00 LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Coconut Macaroon
  Pentru un gust desăvârşit, am îmbinat caramelul adevărat, preparat proaspăt din zahăr brun si unt, cu ciocolata neagră belgiană, cacao min.70% peste care am presărat din belşug fulgi de nucă de cocos. O adevărată plăcere să deguşti această delicatesă din popcorn! Sigur vă veţi dori mai..
  21,00 LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Classic Caramel
  Cel mai bun popcorn cu caramel din toate timpurile! Cu grijă, îmbrăcăm floricele de porumb în caramel natural, preparat din unt ,zahăr brun din trestie de zahăr şi extract natural de vanilie Bourbon, pentru un gust senzațional. Dacă îţi doreşti o gustare dulce, fără ca mai apoi s..
  15,00 LEI
  Bazat pe 3 recenzii.
 • Cadou cu 3 gusturi diferite
  Vrei să surprinzi pe cineva drag cu un cadou deosebit? Kukuruz Gourmet Popcorn are soluţia ideală pentru tine! Printre cele 12 feluri de popcorn delicios, sigur vei găsi câteva care să fie pe gustul tău sau al celor dragi! Aici poţi opta pentru 3 feluri diferite de popcorn, ambalat în..
  60,00 LEI
 • Cadou cu 5 gusturi diferite
  Vrei să surprinzi pe cineva drag cu un cadou deosebit? Kukuruz Gourmet Popcorn are soluţia ideală pentru tine! Printre cele 12 feluri de popcorn delicios, sigur vei găsi câteva care să fie pe gustul tău sau al celor dragi! Aici poţi opta pentru 5 feluri diferite de popcorn, ambalat în..
  90,00 LEI
 • Caju Caramel
  Pentru iubitorii de caju, am combinat cu măiestrie caramelul delicios, preparat din zahăr brun, unt adevărat şi extract natural de vanilie Bourbon, cu nucile caju prăjiite. Nu te vei mai putea opri din mâncat ! Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/170g e ( greutatea în..
  21,00 LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Mushroom Popcorn
  Boabele noastre de porumb de floricele sunt de cea mai bună calitate, producând floricele mari şi rotunde ca o ciupercuţă . Au o rată mare de expansiune faţă de  alte boabe de porumb şi nu sunt modificate genetic .  Popcornul este o cereală integrală, bogată în fibre şi ant..
  24,00 LEI
  Bazat pe 1 recenzii.