You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Popcorn Shop

Gusturi inedite și rafinate !
Toate produsele noastre sunt proaspete, făcute de mână, din ingrediente naturale, nemodificate genetic, fără adaosuri de coloranți, conservanți și arome artificiale, fără gluten și fără grăsimi hidrogenate.
Îndrăzneşte şi gustă un popcorn cum nu ai mai mâncat niciodată!
Pentru aceia dintre dvs. care vă doriţi o gustare naturală şi nutritivă, popcornul este alegerea excelentă fiind o cereală integrală plină de antioxidanţi şi fibre.
 
Selectează una dintre varietățile noastre uimitoare de popcorn pentru a afla mai multe informații.
 

18,00 LEI
Pentru un gust desăvârşit, am îmbinat caramelul adevărat, preparat proaspăt din zahăr br..
Pentru un gust desăvârşit, am îmbinat caramelul adevărat, preparat proaspăt din zahăr brun şi unt, cu o infuzie de ciocolată belgiană cu lapte si sare roz de Himalaya. O adevărată plăcere să deguşti această delicatesă din popcorn! Sigur vă veţi dori mai mult...şi mai mult!   Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/140 g e (greutatea în grame poate varia +/-10g, deoarece toate delicatesele noastre sunt preparate şi ambalate manual). Toate produsele noastr..
18,00 LEI
10,00 LEI
Aceasta delicatesa din popcorn este pregătită în ulei de măsline extravirgin, cu sare roz de H..
Aceasta delicatesa din popcorn este pregătită în ulei de măsline extravirgin, cu sare roz de Himalaya și rozmarin pentru un gust natural de care nu te mai saturi. Pentru cei cărora nu le place gustul dulce al zahărului brun, ori gustul savuros al brânzei sau pentru cei ce caută o gustare naturală şi sănătoasă, acest fel de popcorn este alegerea excelentă. Popcornul este o cereală integrală, plină de antioxidanţi şi fibre astfel încât, aşa cum noi îl preparăm,..
10,00 LEI
15,00 LEI
Cel mai bun popcorn cu caramel din toate timpurile! Cu grijă, îmbrăcăm floricele de porumb &i..
Cel mai bun popcorn cu caramel din toate timpurile! Cu grijă, îmbrăcăm floricele de porumb în caramel natural, preparat din unt ,zahăr brun din trestie de zahăr şi extract natural de vanilie Bourbon, pentru un gust senzațional. Dacă îţi doreşti o gustare dulce, fără ca mai apoi să te simţi vinovat/ă, aceasta este alegerea corectă, atât pentru tine cât şi pentru copiii tăi. Garantat! Popcornul, aşa cum noi îl preparăm este plin de antioxidanţi şi fibre, astf..
15,00 LEI
15,00 LEI
Este un mix deosebit ce îți va da dependență ! Vei avea parte atât de gustul dulce..
Este un mix deosebit ce îți va da dependență ! Vei avea parte atât de gustul dulce al caramelului natural, preparat din unt adevărat, zahăr brun şi extract natural de vanile Bourbon, precum şi de gustul savuros al brânzei Cheddar, adevărate. Delicios ! Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/90g (greutatea în grame poate varia +/-10g, deoarece delicatesele noastre sunt produse şi ambalate de mână). Toate produsele noastre sunt proaspete, produse pe măsur..
15,00 LEI
15,00 LEI
Preparat cu brânză adevărată, această varietate de popcorn te va uimi ! Merge grozav cu o ber..
Preparat cu brânză adevărată, această varietate de popcorn te va uimi ! Merge grozav cu o bere alături ... Încearcă–l și spune-ne părerea ta! Preparat manual, din boabe de porumb nemodificate genetic, cu ulei de cocos şi sare roz de Himalaya, popcornul Kukuruz este o experienţă naturală şi delicioasă pe care vei dori să o repeţi. Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/55 g e (greutatea în grame poate varia +/- 5g, deoarece delicatesele noastre sunt preparate şi am..
15,00 LEI
15,00 LEI
Este  o combinaţie picantă ce poate fi cadoul ideal pentru tine şi cei cărora le place gus..
Este  o combinaţie picantă ce poate fi cadoul ideal pentru tine şi cei cărora le place gustul uşor iute.  Folosim brânză Cheddar adevărată, căreia îi adăugăm condimente naturale pentru a-i da un gust uşor picant, ce merge de minune cu o bere alături. Preparat manual, din boabe de porumb nemodificate genetic, cu ulei de cocos şi sare roz de Himalaya, popcornul Kukuruz este o experienţă naturală şi delicioasă pe care vei dori să o repeţi. Punga Kukuruz Gourmet Popc..
15,00 LEI
21,00 LEI
Pentru un gust rafinat am preparat popcornul cu ulei de măsline extravirgin cu trufe şi sare de mare..
Pentru un gust rafinat am preparat popcornul cu ulei de măsline extravirgin cu trufe şi sare de mare cu trufe negre, peste care am presărat din belșug trufe negre uscate.  Ce a ieşit este o adevărată experienţă gourmet pentru cunoscători! Pentru cei ce caută o gustare naturală şi sănătoasă, acest fel de popcorn este alegerea excelentă. Popcornul este o cereală integrală, plină de antioxidanţi şi fibre astfel încât, aşa cum noi îl preparăm, îl poţi consuma zilnic f..
21,00 LEI
18,00 LEI
În caramelul auriu, preparat din zahăr brun, unt adevărat şi extract natural de vanilie, am ..
În caramelul auriu, preparat din zahăr brun, unt adevărat şi extract natural de vanilie, am îmbinat cu măiestrie cafeaua proaspăt măcinată astfel încât acest Espresso Popcorn îţi va da energie pentru tot restul zilei ! Este o delicatesă ce merită savurată!  Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/140 g e (greutatea în grame poate varia +/-10g, deoarece toate produsele noastre sunt preparate şi ambalate de mână). Toate produsele noastre..
18,00 LEI
21,00 LEI
Pentru iubitorii de caju, am combinat cu măiestrie caramelul delicios, preparat din zahăr brun, unt ..
Pentru iubitorii de caju, am combinat cu măiestrie caramelul delicios, preparat din zahăr brun, unt adevărat şi extract natural de vanilie Bourbon, cu nucile caju prăjiite. Nu te vei mai putea opri din mâncat ! Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/170g e ( greutatea în grame poate varia +/-10-20g, deoarece delicatesele noastre sunt preparate şi ambalate manual). Toate produsele noastre sunt proaspete, produse pe măsura comenzilor dvs. şi vor fi livrate către d..
21,00 LEI
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Newsletter