Popcorn Shop

Gusturi inedite și rafinate !

Toate produsele noastre sunt proaspete, făcute de mână, din ingrediente naturale, nemodificate genetic, fără adaosuri de coloranți, conservanți și arome artificiale, fără gluten și fără grăsimi hidrogenate.
Îndrăzneşte şi gustă un popcorn cum nu ai mai mâncat niciodată!

Pentru aceia dintre dvs. care vă doriţi o gustare naturală şi nutritivă, popcornul este alegerea excelentă fiind o cereală integrală plină de antioxidanţi şi fibre.

 

Selectează una dintre varietățile noastre uimitoare de popcorn pentru a afla mai multe informații.
 

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • Classic Mediterranean
  Aceasta delicatesa din popcorn este pregătită în ulei de măsline extravirgin, cu sare roz de Himalaya și rozmarin pentru un gust natural de care nu te mai saturi. Pentru cei cărora nu le place gustul dulce al zahărului brun, ori gustul savuros al brânzei sau pentru cei ce caută o g..
  10,00 LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Classic Caramel
  Cel mai bun popcorn cu caramel din toate timpurile! Cu grijă, îmbrăcăm floricele de porumb în caramel natural, preparat din unt ,zahăr brun din trestie de zahăr şi extract natural de vanilie Bourbon, pentru un gust senzațional. Dacă îţi doreşti o gustare dulce, fără ca mai apoi s..
  15,00 LEI
  Bazat pe 3 recenzii.
 • Kukuruz Mix
  Este un mix deosebit ce îți va da dependență ! Vei avea parte atât de gustul dulce al caramelului natural, preparat din unt adevărat, zahăr brun şi extract natural de vanile Bourbon, precum şi de gustul savuros al brânzei Cheddar, adevărate. Delicios ! Punga Kukuruz Gourme..
  15,00 LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Cheddar Cheese
  Preparat cu brânză adevărată, această varietate de popcorn te va uimi ! Merge grozav cu o bere alături ... Încearcă–l și spune-ne părerea ta! Preparat manual, din boabe de porumb nemodificate genetic, cu ulei de cocos şi sare roz de Himalaya, popcornul Kukuruz este o experienţă n..
  15,00 LEI
  Bazat pe 4 recenzii.
 • Rosemary Parmigiano
  O specialitate cu adevărat italienească!  Acest amestec special de parmezan adevărat cu popcorn este delicios şi plin de satisfacţii. Pentru o experienţă gastronomică desăvârşită, am adăugat condimente naturale, piper alb şi usturoi. Totul este natural, preparat de mână, cu ingre..
  15,00 LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Spicy Cheese
  Este  o combinaţie picantă ce poate fi cadoul ideal pentru tine şi cei cărora le place gustul uşor iute.  Folosim brânză Cheddar adevărată, căreia îi adăugăm condimente naturale pentru a-i da un gust uşor picant, ce merge de minune cu o bere alături. Preparat manual, di..
  15,00 LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Blue Cheese
  Această specialitate cu Blue Cheese este un vis împlinit pentru iubitorii de brânzeturi fine! Cu măiestrie, am combinat popcornul nostru pufos cu brânza fină, adevărată, rezultând astfel o gustare delicioasă, ce te va face să-ţi lingi degetele! Punga Kukuruz Gourmet Popco..
  15,00 LEI
 • Black Truffle
  Pentru un gust rafinat am preparat popcornul cu ulei de măsline extravirgin cu trufe şi sare de mare cu trufe negre, peste care am presărat din belșug trufe negre uscate.  Ce a ieşit este o adevărată experienţă gourmet pentru cunoscători! Pentru cei ce caută o gustare naturală şi sănătoasă, a..
  21,00 LEI
  Bazat pe 3 recenzii.
 • Espresso Caramel
  În caramelul auriu, preparat din zahăr brun, unt adevărat şi extract natural de vanilie, am îmbinat cu măiestrie cafeaua proaspăt măcinată astfel încât acest Espresso Popcorn îţi va da energie pentru tot restul zilei ! Este o delicatesă ce merită savurată! ..
  18,00 LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Caju Caramel
  Pentru iubitorii de caju, am combinat cu măiestrie caramelul delicios, preparat din zahăr brun, unt adevărat şi extract natural de vanilie Bourbon, cu nucile caju prăjiite. Nu te vei mai putea opri din mâncat ! Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/170g e ( greutatea în..
  21,00 LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Mushroom Popcorn
  Boabele noastre de porumb de floricele sunt de cea mai bună calitate, producând floricele mari şi rotunde ca o ciupercuţă . Au o rată mare de expansiune faţă de  alte boabe de porumb şi nu sunt modificate genetic .  Popcornul este o cereală integrală, bogată în fibre şi ant..
  24,00 LEI
  Bazat pe 1 recenzii.