You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Popcorn Shop

Gusturi inedite și rafinate !
Toate produsele noastre sunt proaspete, făcute de mână, din ingrediente naturale, nemodificate genetic, fără adaosuri de coloranți, conservanți și arome artificiale, fără gluten și fără grăsimi hidrogenate.
Îndrăzneşte şi gustă un popcorn cum nu ai mai mâncat niciodată!
Pentru aceia dintre dvs. care vă doriţi o gustare naturală şi nutritivă, popcornul este alegerea excelentă fiind o cereală integrală plină de antioxidanţi şi fibre.
 
Selectează una dintre varietățile noastre uimitoare de popcorn pentru a afla mai multe informații.
 

15,00 LEI
Ciocolata neagră belgiană, delicioasă, cacao min.70%, este presărată peste popcornul crocant pentru ..
Ciocolata neagră belgiană, delicioasă, cacao min.70%, este presărată peste popcornul crocant pentru un gust simplu şi natural.  Pentru cei ce caută o gustare naturală şi sănătoasă, acest fel de popcorn este alegerea excelentă. Popcornul este o cereală integrală, plină de antioxidanţi şi fibre astfel încât, aşa cum noi îl preparăm, îl poţi consuma zilnic fără nicio grijă. Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/65 g e (greutatea în grame poate..
15,00 LEI
21,00 LEI
Cea mai bine vândută delicatesă a noastră cu ciocolată! Ciocolata belgiană, albă şi neagră pr..
Cea mai bine vândută delicatesă a noastră cu ciocolată! Ciocolata belgiană, albă şi neagră presărată peste popcornul scufundat în caramel adevărat, preparat proaspăt din unt şi zahăr brun, este o combinaţie ce merită cu adevărat încercată. Are un gust divin! Odată ce ai gustat nu te mai poţi opri din mâncat! Pentru cei ce caută o gustare naturală şi sănătoasă, acest fel de popcorn este alegerea excelentă. Popcornul este o cereală integrală, plină de antioxidanţi şi ..
21,00 LEI
18,00 LEI
Pentru un gust desăvârşit, am îmbinat caramelul adevărat, preparat proaspăt din zahăr br..
Pentru un gust desăvârşit, am îmbinat caramelul adevărat, preparat proaspăt din zahăr brun şi unt, cu o infuzie de ciocolată belgiană cu lapte si sare roz de Himalaya. O adevărată plăcere să deguşti această delicatesă din popcorn! Sigur vă veţi dori mai mult...şi mai mult!   Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/140 g e (greutatea în grame poate varia +/-10g, deoarece toate delicatesele noastre sunt preparate şi ambalate manual). Toate produsele noastr..
18,00 LEI
10,00 LEI
Aceasta delicatesa din popcorn este pregătită în ulei de măsline extravirgin, cu sare roz de H..
Aceasta delicatesa din popcorn este pregătită în ulei de măsline extravirgin, cu sare roz de Himalaya și rozmarin pentru un gust natural de care nu te mai saturi. Pentru cei cărora nu le place gustul dulce al zahărului brun, ori gustul savuros al brânzei sau pentru cei ce caută o gustare naturală şi sănătoasă, acest fel de popcorn este alegerea excelentă. Popcornul este o cereală integrală, plină de antioxidanţi şi fibre astfel încât, aşa cum noi îl preparăm,..
10,00 LEI
21,00 LEI
Pentru un gust desăvârşit, am îmbinat caramelul adevărat, preparat proaspăt din zahăr br..
Pentru un gust desăvârşit, am îmbinat caramelul adevărat, preparat proaspăt din zahăr brun si unt, cu ciocolata neagră belgiană, cacao min.70% peste care am presărat din belşug fulgi de nucă de cocos. O adevărată plăcere să deguşti această delicatesă din popcorn! Sigur vă veţi dori mai mult...şi mai mult! Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/140 g e (greutatea în grame poate varia +/-10g, deoarece toate delicatesele noastre sunt preparate şi ambalate manual)..
21,00 LEI
15,00 LEI
Cel mai bun popcorn cu caramel din toate timpurile! Cu grijă, îmbrăcăm floricele de porumb &i..
Cel mai bun popcorn cu caramel din toate timpurile! Cu grijă, îmbrăcăm floricele de porumb în caramel natural, preparat din unt ,zahăr brun din trestie de zahăr şi extract natural de vanilie Bourbon, pentru un gust senzațional. Dacă îţi doreşti o gustare dulce, fără ca mai apoi să te simţi vinovat/ă, aceasta este alegerea corectă, atât pentru tine cât şi pentru copiii tăi. Garantat! Popcornul, aşa cum noi îl preparăm este plin de antioxidanţi şi fibre, astf..
15,00 LEI
15,00 LEI
Este un mix deosebit ce îți va da dependență ! Vei avea parte atât de gustul dulce..
Este un mix deosebit ce îți va da dependență ! Vei avea parte atât de gustul dulce al caramelului natural, preparat din unt adevărat, zahăr brun şi extract natural de vanile Bourbon, precum şi de gustul savuros al brânzei Cheddar, adevărate. Delicios ! Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/90g (greutatea în grame poate varia +/-10g, deoarece delicatesele noastre sunt produse şi ambalate de mână). Toate produsele noastre sunt proaspete, produse pe măsur..
15,00 LEI
15,00 LEI
Preparat cu brânză adevărată, această varietate de popcorn te va uimi ! Merge grozav cu o ber..
Preparat cu brânză adevărată, această varietate de popcorn te va uimi ! Merge grozav cu o bere alături ... Încearcă–l și spune-ne părerea ta! Preparat manual, din boabe de porumb nemodificate genetic, cu ulei de cocos şi sare roz de Himalaya, popcornul Kukuruz este o experienţă naturală şi delicioasă pe care vei dori să o repeţi. Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/55 g e (greutatea în grame poate varia +/- 5g, deoarece delicatesele noastre sunt preparate şi am..
15,00 LEI
15,00 LEI
O specialitate cu adevărat italienească!  Acest amestec special de parmezan adevărat cu popcor..
O specialitate cu adevărat italienească!  Acest amestec special de parmezan adevărat cu popcorn este delicios şi plin de satisfacţii. Pentru o experienţă gastronomică desăvârşită, am adăugat condimente naturale, piper alb şi usturoi. Totul este natural, preparat de mână, cu ingrediente premium pentru un gust inedit. Îţi va plăcea cu siguranţă ! Pentru cei ce caută o gustare naturală şi sănătoasă, acest fel de popcorn este alegerea excelentă. Popcornul este o cere..
15,00 LEI
15,00 LEI
Este  o combinaţie picantă ce poate fi cadoul ideal pentru tine şi cei cărora le place gus..
Este  o combinaţie picantă ce poate fi cadoul ideal pentru tine şi cei cărora le place gustul uşor iute.  Folosim brânză Cheddar adevărată, căreia îi adăugăm condimente naturale pentru a-i da un gust uşor picant, ce merge de minune cu o bere alături. Preparat manual, din boabe de porumb nemodificate genetic, cu ulei de cocos şi sare roz de Himalaya, popcornul Kukuruz este o experienţă naturală şi delicioasă pe care vei dori să o repeţi. Punga Kukuruz Gourmet Popc..
15,00 LEI
15,00 LEI
Această specialitate cu Blue Cheese este un vis împlinit pentru iubitorii de brânzeturi ..
Această specialitate cu Blue Cheese este un vis împlinit pentru iubitorii de brânzeturi fine! Cu măiestrie, am combinat popcornul nostru pufos cu brânza fină, adevărată, rezultând astfel o gustare delicioasă, ce te va face să-ţi lingi degetele! Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/55 g e ( greutatea în grame poate varia +/-5g, deoarece delicatesele noastre sunt preparate şi ambalate manual). Toate produsele noastre sunt proaspete, produse pe măsura comen..
15,00 LEI
21,00 LEI
Pentru un gust rafinat am preparat popcornul cu ulei de măsline extravirgin cu trufe şi sare de mare..
Pentru un gust rafinat am preparat popcornul cu ulei de măsline extravirgin cu trufe şi sare de mare cu trufe negre, peste care am presărat din belșug trufe negre uscate.  Ce a ieşit este o adevărată experienţă gourmet pentru cunoscători! Pentru cei ce caută o gustare naturală şi sănătoasă, acest fel de popcorn este alegerea excelentă. Popcornul este o cereală integrală, plină de antioxidanţi şi fibre astfel încât, aşa cum noi îl preparăm, îl poţi consuma zilnic f..
21,00 LEI
18,00 LEI
În caramelul auriu, preparat din zahăr brun, unt adevărat şi extract natural de vanilie, am ..
În caramelul auriu, preparat din zahăr brun, unt adevărat şi extract natural de vanilie, am îmbinat cu măiestrie cafeaua proaspăt măcinată astfel încât acest Espresso Popcorn îţi va da energie pentru tot restul zilei ! Este o delicatesă ce merită savurată!  Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/140 g e (greutatea în grame poate varia +/-10g, deoarece toate produsele noastre sunt preparate şi ambalate de mână). Toate produsele noastre..
18,00 LEI
21,00 LEI
Pentru iubitorii de caju, am combinat cu măiestrie caramelul delicios, preparat din zahăr brun, unt ..
Pentru iubitorii de caju, am combinat cu măiestrie caramelul delicios, preparat din zahăr brun, unt adevărat şi extract natural de vanilie Bourbon, cu nucile caju prăjiite. Nu te vei mai putea opri din mâncat ! Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/170g e ( greutatea în grame poate varia +/-10-20g, deoarece delicatesele noastre sunt preparate şi ambalate manual). Toate produsele noastre sunt proaspete, produse pe măsura comenzilor dvs. şi vor fi livrate către d..
21,00 LEI
21,00 LEI
Am combinat caramelul nostru delicios, preparat cu grijă din ingrediente premium,100% naturale, ..
Am combinat caramelul nostru delicios, preparat cu grijă din ingrediente premium,100% naturale, cu migdale si caju, pentru un gust senzaţional de care nu te vei mai putea sătura ! Sigur te va face să îţi doreşti mai mult! Punga Kukuruz Gourmet Popcorn are 1000 ml/220 g e (greutatea în grame variază în funcţie de felul produsului). Toate produsele noastre sunt proaspete, produse pe măsura comezilor dvs. şi vor fi livrate către dvs. în 24-48h de la plasarea come..
21,00 LEI
21,00 LEI
Gustul crocant al caramelului îmbinat cu aroma delicioasă a migdalelor face ca acest popc..
Gustul crocant al caramelului îmbinat cu aroma delicioasă a migdalelor face ca acest popcorn să fie o gustare irezistibilă ! Preparat cu extract de vanilie naturală , zahăr brun din trestie de zahăr şi unt adevărat acest caramel ar putea fi cel mai bun caramel pe care l-ai gustat vreodată ! ​ Punga Kukuruz Gourmet Popcorn-Almonds Caramel, are aprox. 1000 ml / 220 g (greutatea în grame variază în funcţie de felul produsu..
21,00 LEI
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)

Newsletter