You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Fa-ti singur popcorn

260,00 LEI
Oala din inox pentru facut popcorn acasa.Culoare: inoxin cateva minute puteti sa faceti aprox. 6 lit..
Oala din inox pentru facut popcorn acasa.Culoare: inoxin cateva minute puteti sa faceti aprox. 6 litri de popcorntija inox impotriva arderii boabelormaner din lemnusor de curatatcalitate marca Kukuruz Popcorn..
260,00 LEI
12,00 LEI
Boabele noastre de porumb de floricele sunt de cea mai bună calitate, producând floricele mari şi gu..
Boabele noastre de porumb de floricele sunt de cea mai bună calitate, producând floricele mari şi gustoase. Au o rată mare de expansiune faţă de  alte boabe de porumb şi nu sunt modificate genetic .  Popcornul este o cereală integrală, bogată în fibre şi antioxidanţi, iar preparat într-un mod sănătos este un aliment sănătos, ce poate fi consumat cu plăcere de toată lumea. Încercaţi-le cu încredere şi daţi-ne de veste ! Ambalate în pungi de 1000 gr. Comenzile de minim 150 lei..
12,00 LEI
12,00 LEI
Boabele noastre de porumb de floricele sunt de cea mai bună calitate, producând floricele mari..
Boabele noastre de porumb de floricele sunt de cea mai bună calitate, producând floricele mari şi rotunde ca o ciupercuţă . Au o rată mare de expansiune faţă de  alte boabe de porumb şi nu sunt modificate genetic .  Popcornul este o cereală integrală, bogată în fibre şi antioxidanţi, iar preparat într-un mod sănătos este un aliment sănătos, ce poate fi consumat cu plăcere de toată lumea. Încercaţi-le cu încredere şi daţi-ne de veste ! Ambalate &ici..
12,00 LEI
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Newsletter