You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Termeni si conditii

Condiţii generale de utilizare a site-ului Kukuruz.ro

1. Informaţii despre Kukuruz.ro
1.1. Site-ul web kukuruz.ro este deţinut de Kukuruz Popcorn srl , cu sediul în Popeşti-Leordeni , str. Sf. Gheorghe , nr.17 , jud. Ilfov , înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.J23/1165/2011 , CUI 28411235 , cod CAEN 1089 , capital social 500lei .
1.2. Kukuruz.ro este un site web de comerţ electronic, care oferă spre vânzare diverse produse realizate pe bază de floricele de porumb (popcorn ).
1.3. Utilizarea site-ului implică acceptarea din partea dvs. a prezentelor Termeni şi Condiţii de utilizare, pe care vă recomandăm să le parcurgeţi cu atenţie. Acestea sunt obligatorii pentru toţi utilizatorii site-ului, fie că sunt utilizatori înregistraţi sau neînregistraţi.
1.4. Nerespectarea prezentelor Termeni şi Condiţii de utilizare, atrage după sine suspendarea contului.
1.5. Kukuruz Popcorn prin kukuruz.ro îşi rezervă dreptul de a revizui prezentele Termeni şi Condiţii fără nicio notificare prealabilă. Versiunea revizuită va fi întotdeauna disponibilă pe site-ul kukuruz.ro, în secţiunea “Termeni şi condiţii ”

2. Conţinutul site-ului şi Proprietatea Intelectuală
2.1. Întregul conţinut aparţine în totalitate site-ului kukuruz.ro şi implicit SC Kukuruz Popcorn SRL. Potrivit legii 8/1996 privind protecţia drepturilor de autor, folosirea fără acordul kukuruz.ro a oricăror elemente de conţinut sau design, se predepseşte conform legilor aflate în vigoare.
2.2. Prin conţinut şi design se poate înţelege: imagini, texte, texte grafice şi elemente de grafică web, scripturi, programe, baze de date.
2.3. Kukuruz Popcorn srl oferă oricărui utilizator (înregistrat sau neînregistrat) acces limitat în magazinul său online. Acest acces nu dă dreptul niciunui utilizator de a modifica, descărca, copia, reproduce parţial sau integral conţinutul site-ului.
2.4. Kukuruz Popocorn srl , acceptă, totuşi, trimiterea de legături externe către magazinul său, numai după obţinerea expresă în scris a acordului său, în condiţiile în care consideră că aceste legături nu aduc niciun prejudiciu de imagine magazinului său . Cererile pentru utilizarea conţinutului pot fi trimise la gabriel@kukuruz.ro
2.5. Kukuruz.ro isi rezervă dreptul de a efectua modificări în orice moment, în diferite secţiuni ale site-ului. Totodată, kukuruz.ro îţi rezervă dreptul de a bloca, restricţiona sau interzice accesul utilizatorilor săi la anumite secţiuni ale site-ului său sau a întregului conţinut.

3. Condiţii acces kukuruz.ro
3.1. Accesul în magazinul online kukuruz.ro se face doar pe baza unei înregistrări prealabile.
3.2. Înregistrarea pe site-ul kukuruz.ro este gratuită. La înregistrare va trebui să furnizaţi o adresă de e-mail validă şi să alegeţi o parolă ştiută doar de dvs. Vă recomadăm să nu furnizaţi nimănui parola aleasă. Kukuruz.ro nu vă solicită în nicio circumstanţă şi prin niciun mijloc electronic această parolă: mesaje scrise sau sms.
3.3. Facem tot ce este uman posibil pentru protejarea datelor personale. Întrucât mediul online nu este 100% sigur, www.kukuruz.ro nu poate garanta securitatea informaţiilor transmise de utilizatori către noi sau serviciile noastre online. În consecinţă, orice informaţie transmisă către noi se va face pe propriul risc al utilizatorului.

4. Comunicarea electronică
4.1. Comunicarea electronică reprezintă orice mesaj pe care îl trimiteţi către kukuruz.ro sau orice email-uri, note, convenţii, newslettere, ştiri, sau orice alt tip de informaţii pe care noi le furnizăm către dvs. Prin înregistrarea ca şi utilizator pe site-ul nostru v-aţi dat acceptul şi acordul ca adresa dvs. de e-mail să fie inclusă în baza noastră de date, pentru viitoare informări şi newslettere. Conform legislaţiei naţionale şi europene în domeniu, acceptul este echivalent cu semnătura olografă pe orice document din hârtie, ca şi cum aceste informaţii ar fi tipărite.
4.2. kukuruz.ro pune la dispoziţia utilizatorilor posibilitatea de a-şi exprima opinia sau experienţa sa în legătură cu produsele existente pe site. Acestea sunt publicate după aprobarea prealabilă a administratorului. Kukuruz.ro îşi rezervă dreptul de a nu publica comentarii care conţin limbaje obscene, conţinut ilegal, conţinut jignitor care afectează anumite persoane, conţinut care încalcă dreptul la proprietate intelectuală, sau care conţin viruşi, adrese web şi mailuri, texte care promovează diverse afaceri piramidale sau campanii publicitare sau alte forme de spam.
4.3. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului mesajului pe care îl publică pe site, astfel încât să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Kukuruz.ro nu îşi asumă nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conţinutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeaşi limitare a responsabilităţii ca şi restul conţinutului de pe site, conform articolelor din acest document.

5. Despre produsele şi serviciile kukuruz.ro
5.1. Produsele oferite în magazinul online kukuruz.ro sunt produse manual de către Kukuruz Popcorn srl , în condiţii de deplină igienă, cu respectarea tuturor reglementărilor legale în vigoare . Având în vedere modul de fabricaţie al produselor , acestea pot să difere faţă de imaginile publicate pe site . În consecinţă, imaginile aferente fiecărui produs în parte, publicate pe site, sunt cu titlu de prezentare iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate, prin culoare, aspect, accesorii. Kukuruz.ro nu îşi asumă răspunderea pentru orice neconcordanţă care poate exista între imaginea de prezentare si produs.
5.2. kukuruz.ro îşi rezervă dreptul de a modifica detaliile de conţinut şi compoziţie, detaliile referitoare la beneficii sau reacţii adverse ale produselor, în măsura în care acestea se modifică, fără nicio notificare prealabilă.

6. Disponibilitatea produselor
6.1. Produsele care se regăsesc în kukuruz.ro sunt disponibile pentru livrare imediată, dacă nu este specificat altfel. Totuşi, în ciuda eforturilor noastre de a actualiza stocurile, există posibilitatea ca un produs, chiar dacă este specificat a fi disponibil, să nu fie în stoc. De aceea, disponibilitatea finală va fi comunicată în urma unei comenzi ferme.
6.2. În condiţiile în care un produs comandat nu mai este disponibil, kukuruz.ro vă poate informa asupra termenului de livrare sau vă poate oferi opţiunea de a cumpăra un alt produs de aceeaşi calitate şi aceleaşi specificaţii la un preţ echivalent cu cel solicitat. În ambele variante, decizia finală vă aparţine, dumneavoastră luând decizia finală de a accepta un produs similar sau termenul de livrare furnizat de unul din consultanţii kukuruz.ro.
6.3. Toate dialogurile dintre consultanţii kukuruz.ro, inclusiv confirmări ale comenzilor, informări şi alte detalii vor fi transmise prin e-mail la adresa comenzi comenzi@kukuruz.ro .

7. Preţurile produselor
7.1. Preţurile tuturor produselor afişate pe site-ul kukuruz.ro nu conţin TVA.
7.2. Preţurile NU includ cheltuielile de livrare, cu excepţia în care este specificat în mod expres acest lucru.
7.3. Există posibilitatea ca un număr foarte mic de produse să aibă afişate preţuri eronate, datorită sistemului informatic. De aceea, se consideră preţ final, cel acceptat de către client în urma confirmării comenzii.
7.4. Daca preţul real al produsului este mai mare decât preţul afişat pe site, kukuruz.ro poate să vă ofere produsul la preţul respectiv, numai dacă este posibil acest lucru, la fel cum şi dvs. sunteţi în măsură să renunţaţi la comandă.
7.5. În cazul în care preţul real este mai mic decât cel afişat pe site, iar dvs. aţi achitat în avans, diferenţa va fi returnată printr-o modalitate stabilită de comun acord, dar nu mai mult de 30 de zile de la data primirii produsului.

8. Livrarea produselor
8.1. În cazul în care produsele sunt disponibile pentru livrare imediată, acestea pot ajunge la destinaţie în 24-48 ore de la confirmarea comenzii, pentru comenzile livrate în Bucureşti şi în 24-48 ore pentru comenzile livrate în afara Bucureştiului.
8.2. Costurile de livrare sunt de 15 lei în Bucureşti şi de 20 lei oriunde în ţară, cu menţiunea că în situaţia în care localitatea în care urmează a se face livrarea, se află în afara reţelei Fan Courier, va fi necesar să achitaţi un cost suplimentar de 0,99 lei pentru fiecare km efectuat într-un sens. Această situaţie este rareori întâlnită, însă vă vom aduce acest lucru la cunoştinţă odată cu confirmarea comenzii dvs.
8.3. kukuruz.ro îşi rezervă dreptul de a întârzia sau anula livrarea comenzilor din motive independente de el: incendii, cutremure, inundaţii, alunecări de teren, greve, proteste, blocarea drumurilor, războaie, tulburări de ordin civil, alte acţiuni ale autorităţilor sau impedimente de forţă majoră.
8.4. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, curierul va lua contact cu clientul şi va reveni încă o dată la adresa menţionată. Dacă după a doua vizită a curierului nu se reuşeşte predarea produsului, comanda va fi anulată, produsul returnat către kukuruz.ro, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.
8.5. Semnarea chitanţei şi predarea acesteia curierului reprezintă recepţia produsului de către client şi acceptul acestuia că produsele au ajuns în stare bună.

9. Plata
9.1. Plata produselor se poate efectua:
9.1.1. În sistem ramburs, la primirea produselor;
9.1.2. În avans, prin virament bancar, în contul: RO30RZBR0000060017176516 al SC Kukuruz Popcorn SRL, deschis la Raiffesisen Bank Ag. Popeşti-Leodeni . În momentul în care confirmarea de plată va fi primită, se va proceda la livrarea produselor.
9.1.3. Prin card bancar sau PayU.
9.2. Produsele comandate se vor achita integral, în caz contrar livrarea va fi sistată.

10. Dreptul de returnare al produselor
10.1. Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor alimentare: Conform legislaţiei în vigoare (Ord. 130/2000 completat de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă - art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protecţia consumatorilor cu privire la contractele la distanţă - art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reşedinţa acestuia sau la locul său de muncă prin distribuitori stabili, nu pot fi denunţate unilateral. O dată produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.
10.2. Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor, altele decat cele alimentare: Cu privire la dreptul de a renunţa la contract si la returnarea produselor al cumpărătorului , acesta beneficiază de prevederile Art 4, pct. B din OG 130/2000 “ Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului “. În termen de 10 zile de la livrarea produselor, Cumpărătorul trebuie să-l informeze pe Vânzător că doreşte să renunţe la contractul de achiziţie. Această notificare trebuie făcută în scris şi trebuie trimisă la adresa de e-mail gabriel@kukuruz.ro. Cumpărătorul este obligat să returneze bunurile către kukuruz.ro în termen de 3 de zile de la notificarea scrisă şi trebuie să acopere şi costurile returnării. Bunurile trebuie returnate nefolosite, fără defecţiuni, în ambalajul original. Copia facturii trebuie şi ea ataşată. Costurile returnării sunt acoperite de Cumpărător. Kukuruz.ro va returna valoarea produselor în maxim 30 de zile de la primirea produselor. Produsele cumpărate de pe site-ul kukuruz.ro pot fi refuzate la efectuarea recepţiei coletului doar dacă acestea nu corespund calitativ şi cantitativ cu comanda iniţiată de client. După efectuarea recepţiei la primirea coletului, produsele nu mai pot fi returnate. În plus, din motive de siguranţă alimentară şi igienă, Kukuruz Popcorn srl nu acceptă returnarea produselor alimentare.

11. Informare-comunicare, promoţii, newsletter
11.1. Prin înregistrarea contului pe site-ul kukuruz.ro, vă înscrieţi automat şi la newsletterul distribuit de noi. Distribuirea newsletter-ului este gratuită şi implicit atrage după sine acceptarea prezentelor termeni şi condiţii de utilizare.
11.2. Puteţi oricând renunţa la transmiterea mesajelor, urmând instrucţiunile care se regăsesc la subsolul fiecărui mail.
11.3. Utilizarea, retransmiterea newsletter-ului se face în aceleaşi condiţii prevăzute mai sus. kukuruz.ro deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletter-ului trimis către abonaţi. Orice abonat poate retrimite newsletter-ul la rândul său, către orice altă persoană, pe propria sa răspundere, în condiţiile în care este retrimis aşa cum a fost primit şi nu s-au efectuat modificări de structură sau conţinut.

12. Garanţii si exonerarea de răspundere
12.1. Prin transmiterea oricăror mesaje către noi, prin orice mijloc de comunicare ales, sunteţi de acord că sunteţi unicul responsabil pentru conţinutul mesajelor şi veţi despăgubi kukuruz.ro pentru orice pagubă apărută ca urmare a trimiterii mesajului dvs. sau pagube aduse pentru referinţe care încalcă punctele 4.2 şi 4.3 ale prezentelor termeni şi condiţii.
12.2. Kukuruz.ro va transmite orice date sunt solicitate de diferite organe de anchetă, în cazul în care, ca urmare a transmiterii şi publicării unui mesaj, acestea se autosesizează şi se intentează o acţiune judecatorească sau penală.
12.3. Kukuruz.ro nu poate garanta, expres sau implicit, în privinţa conţinutului, a software-ului ori a produselor şi serviciilor publicate sub egida sa. Kukuruz.ro nu îşi asumă răspunderea, în nicio situaţie, pentru nicio daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nicio lipsă de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la această enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularităţii informaţiilor şi serviciilor furnizate de site.
12.4. Kukuruz.ro nu garantează acurateţea, corectitudinea sau caracterul actual al informaţiilor ori serviciilor furnizate de site.
12.5. Sunteţi de acord să exoneraţi de răspundere kukuruz.ro pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare şi să acoperiţi cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor prezentelor Termeni şi Condiţii.

13. Forţa majoră
13.1. Kukuruz.ro, prin parternerii sau utilizatorii săi nu pot fi făcuţi responsabili pentru nicio întârziere sau eroare în conţinutul furnizat pe site-ul său, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voinţa kukuruz.ro . Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare al echipamentului tehnic de la kukuruz.ro , lipsa funcţionării conexiunii la internet, lipsa funcţionării conexiunilor de telefon, viruşii informatici, accesul neautorizat în sistemele kukuruz.ro, erorile de operare, grevă etc.

14. Modificarea termenilor şi condiţiilor
14.1. kukuruz.ro îşi rezervă dreptul să schimbe termenii şi condiţiile fără nicio notificare prealabilă.
15. Promoţii şi concursuri
15.1. Kukuruz Popcorn stabileşte regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promoţii beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afişate pe site.
15.2. Promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament şi în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

16. Dispoziţii finale
16.1. Orice problemă cauzată de produsele şi serviciile kukuruz.ro şi care nu este deja cuprinsă în prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.
16.2. În cazul în care nu se ajunge la un consens amiabil, competenţa soluţionării litigiului va reveni instantelor judecatoresti române.
16.3. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Kukuruz Popcorn faţă de orice client este valoarea sumei încasate de Kukuruz Popcorn de la acest client.
16.4. Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare a site-ului KUKURUZ.RO, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.

Newsletter