You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Petreceri

Petreceri

Creează distracţie, râsete şi bucurie la următoarea ta petrecere împreună cu Kukuruz Gourmet Popcorn !

Dacă organizezi o petrecere, o nuntă sau un botez şi vrei să oferi invitaţilor tăi ceva cu totul deosebit, încearcă Kukuruz Gourmet Popcorn. Delicatesele noastre din popcorn sunt o alternativă minunată pentru obişnuitele alune prăjite, sticksuri sau brioşe.
Popcornul Kukuruz va face ca evenimentul dvs. să fie unul cu adevărat extraordinar! 

Fie că vei alege să pui pe masă, în boluri frumoase, câteva dintre produsele noastre gustoase, ori îţi doreşti un aranjament deosebit -Popcorn Bar- noi suntem aici pentru a te ajuta ca petrecerea ta să fie una memorabilă!

 


Available Options

65,00 LEI
Vrei să surprinzi pe cineva drag cu un cadou deosebit? Kukuruz Gourmet Popcorn are soluţia ideală p..
Vrei să surprinzi pe cineva drag cu un cadou deosebit? Kukuruz Gourmet Popcorn are soluţia ideală pentru tine! Printre cele 12 feluri de popcorn delicios, sigur vei găsi câteva care să fie pe gustul tău sau al celor dragi! Aici poţi opta pentru 3 feluri diferite de popcorn, ambalat în pungi de 1000 ml fiecare, (greutatea în grame variază în funcţie de felul produsului). Kukuruz Gourmet Popcorn te ajută să faci ziua mai frumoasă, pentru tine sau pentru cineva care co..
65,00 LEI

Available Options

95,00 LEI
Vrei să surprinzi pe cineva drag cu un cadou deosebit? Kukuruz Gourmet Popcorn are soluţia ideală p..
Vrei să surprinzi pe cineva drag cu un cadou deosebit? Kukuruz Gourmet Popcorn are soluţia ideală pentru tine! Printre cele 12 feluri de popcorn delicios, sigur vei găsi câteva care să fie pe gustul tău sau al celor dragi! Aici poţi opta pentru 5 feluri diferite de popcorn, ambalat în pungi de 1000 ml fiecare. Kukuruz Gourmet Popcorn te ajută să faci ziua mai frumoasă, pentru tine sau pentru cineva care contează! ..
95,00 LEI
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Newsletter