You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Livrare & Returnari

Putem îndeplini orice solicitare referitoare la livrarea produselor, dar dacă aveți întrebări, vă rugăm nu ezitaţi să ne contactați la telefon 0785.85.87.89  sau email comenzi@kukuruz.ro

Comanda dvs. va fi expediată a doua zi după primirea comenzii, însă dacă doriți ca livrarea să fie făcută într-o anumită dată, dorită de dvs., vă rugăm să specificaţi acest lucru în nota de comandă .

Livrarea va fi efectuată de către compania Fan Courier, taxa de livrare în Bucureşti fiind de 15 lei , iar către orice altă locaţie din ţară , taxa este de 20 lei, cu menţiunea că în situaţia în care localitatea în care urmează a se face livrarea, se află în afara reţelei teritoriale Fan Courier, aveţi la dispoziţie următoarele opţiuni :
-ridicarea coletului de la cea mai apropiată agenţie teritorială a firmei de curierat, costul transportului fiind în acest caz de 20 lei;
-livrarea coletului la adresa solicitată , aflată în afara reţelei firmei de curierat, costul livrării fiind de 20 lei la care se adaugă un cost suplimentar de 0,99 lei pentru fiecare km efectuat într-un sens. Această situaţie este rareori întâlnită şi vă vom aduce acest lucru la cunoştinţă , dacă va fi cazul, odată cu confirmarea comenzii dvs.

Pentru comenzi mai mari de 1.500 lei , vă rugăm să ne îngăduiți un termen de 2 zile lucrătoare  pentru a putea livra comanda, având în vedere ritmul procesului de fabricație care se desfășoară în totalitate de mână .

Nu livram către Cutii Poștale .

Produsele noastre sunt produse proaspete și perisabile deoarece nu conțin conservanți artificiali, astfel încât au o durată optimă de perisabilitate de 30 de zile, așadar pentru comenzile de sărbători luați acest lucru în considerare.

Pentru comenzile cu livrarea în luna Decembrie, vă rugăm să specificați dacă intenționați să le deschideți de Crăciun. Dacă veți comanda popcorn, stabilind o anumită dată de livrare, acesta nu va fi produs până în ziua livrării pentru a asigura în acest fel prospețimea produsului, o perioadă mai lungă de timp .

Vă rugăm, ca la primirea pachetului, să verificați dacă acesta prezintă semne de deteriorare, situație în care trebuie să luați imediat legătura cu compania de curierat.

Dacă veți dori să ne returnați produsul, vă rugăm să ne contactați de îndată la gabriel@kukuruz.ro, sau la numărul de telefon 0785.85.87.89, dându-ne astfel şansa de a ne revanşa.

În lunile calde de vară, popcornul cu ciocolată se poate topi în timpul transportului, însă acest incovenient poate fi remediat ținând popcornul la frigider pentru ca ciocolata să-și recapete consistența dorită.

Newsletter